Over BCS group

BCS Group (Bosman Container Shipping Group) is een sterk groeiende binnenvaart organisatie. Dankzij de gezondheid van de organisatie is er binnen BCS Group vaak ruimte voor nieuwe werknemers en zijn er genoeg kansen om door te groeien. De eerste onderneming bestaat sinds 1980 en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid. Als gevolg van de groei is er in 2017 besloten om met verschillende organisaties onder één naam samen te werken, namelijk BCS Group. Benieuwd naar de historie van BCS Group? Klik hier

Waarom werken bij BCS Group

De BCS Group telt circa 70 werknemers, 2 koppelverbanden, 5 containerschepen (type 135m x 14,20m) en 16 containerduwbakken. Binnen de BCS Group is er een mooie mix tussen ervaring (oudere leeftijdscategorie) en jongere werknemers. Er zijn veel jongere werknemers, dit zorgt ervoor dat je als leerling of starter in een passende werksfeer terecht komt. Als ervaren kracht kom je terecht in leergierige groep die graag jouw ervaring wilt horen en zien. Dankzij de leergierigheid, passie voor het vak en mooie mix tussen jong en oud is BCS Group een leerzame, gezellige en interessante organisatie om in te werken.  Benieuwd naar onze vacature? Bekijk dan onze vacaturepagina.

Jouw werkomgeving

BCS Group heeft naast een loyale groep werknemers nog meer te bieden. Alle schepen zijn voorzien van moderne voorzieningen. Deze ruimten zijn van alle gemakken voorzien om na je werktijd je vrije tijd goed te kunnen doorbrengen. Benieuwd naar onze schepen? Bekijk dan onze vlootlijst.

Naast alle voorzieningen voor tijdens je vrije tijd bieden de schepen ook de veiligheid en betrouwbaarheid die nodig is om jouw werkzaamheden in een fijne werkomgeving te verrichten. Een goede werksfeer is belangrijk, maar jouw veiligheid en een fijne werkomgeving zijn natuurlijk nog belangrijker.

Leren bij BCS group

BCS Group is een erkend leerbedrijf. Als leerling staat jouw ontwikkeling centraal. Als erkend leerbedrijf weten wij hoe belangrijk het is om onze leerlingen klaar te stomen voor het echte werk bij BCS Group. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling, maar daar helpen wij jou graag bij. Door persoonlijke begeleiding, een goede werksfeer en goede werk-leervoorwaarden willen wij jou op weg helpen met jouw carrière binnen BCS Group. Benieuwd naar de mogelijkheden als leerling of werknemer? Bekijk dan onze vacaturepagina.