Historie

BCS Group (Bosman Container Shipping Group) is een binnenvaartrederij. De familie Bosman startte in 1980 met hun eerste containerschip. Zij waren één van de pioniers op het gebied van, verschepen van containers per binnenvaartschip. Hun passie, werklust en werkethiek is het hart van de organisatie geworden. Dankzij deze factoren en de groei van het vervoeren van containers per binnenvaartschip is de vloot in de loop der jaren sterk gegroeid. De groei resulteerde in een samenwerking waarbij eind 2017 is besloten om onder één overkoepelende naam samen te werken en het succes voor te zetten, namelijk onder de naam BCS Group. De rederij zorgt voor een verbeterde samenwerking tussen de compagnons en schepen van BCS Group.

Tijdens de groei is BCS Group zich gaan uitbreiden op het gebied van personeel, schepen, maar ook samenwerkingen. Het begon allemaal bij de familie Bosman en 1 containerschip. De BCS Group telt nu 2 koppelverbanden, 5 containerschepen (type 135m x 14,20m), 16 containerduwbakken en circa 70 werknemers.

BCS Group blijft groeien. Samen gaan zij een positieve toekomst en samenwerking tegemoet waar grote kansen en goede perspectieve liggen voor de binnenvaart als milieuvriendelijk transport binnen een alsmaar groeiende markt. Wil je meer weten over BCS Group? Klik hier